Blagovne znamke

V vseh prodajalnah Goričanka so na voljo lastne kvalitetne blagovne znamke GOR.

GOR-PITI

Blagovna znamka GOR-PITI zajema brezalkoholne pijače, ki so kupcem na voljo od maja 2012.

Na začetku so bile v ponudbi samo običajna voda in tri z okusom (jagoda, bezeg in pomaranča-limona) v 0,5 l in 1,5 l pakiranju. V letu 2013 smo ponudbo blagovne znamke malce spremenili. Našim odjemalcem je še vedno na voljo voda brez okusa v 0,5 l pakiranju, dodali pa smo gazirane brezalkoholne pijače z okusom pomaranče, kole in kivi-banane v 0,5 l in 1,5 l pakiranju.

DSC_0947

GOR-GESTI

Blagovna znamka zajema hlajene mesne proizvode (domačo klobaso, pečenice, narezane suhe mesnine ter v zimski sezoni ajdove in prosene krvavice)  ter kekse (rahli žepki z marelično marmelado, linške oči z ribezovim polnilom, čolnički z brusnico).

gor gesti1  

GOR-SAD

Pod to blagovno znamko tržimo goričke sadeže (predvsem jabolka) v priročnih pakiranjih: kartonska embalaža (ok. 9 kg jabolk) in pakiranje v plastični vreči (ok. 2,5 kg jabolk). S tem pomagamo goričkim kmetom, hkrati pa dosegamo boljše pogoje na trgu, večjo dodano vrednost, povečanje prodaje ter večjo prepoznavnost v danem segmentu.

Ob skrbi za sledljivost proizvodov, slovensko poreklo in primerno kvaliteto imamo zagotovljen velik kvaliteten slovenski trg preko nekaterih slovenskih trgovskih sistemov.  

gor sad    jabolka IMG_9295

GOR-THERM

V okviru znamke GOR-THERM ponujamo termoizolacijske materiale za potrebe gradbeništva. Je prva lastna blagovna znamka, ki je nastala konec junija 2011. Materiali so nadpovprečne kvalitete (npr. EPS 80 namesto EPS 70 za fasade),  s sinergijo učinkov pa hkrati dosegamo zelo konkurenčne cene. Najbolj prodajan artikel znotraj te blagovne znamke je stiropor različnih debelin, trdot in namembnosti.

DSC_0954

GOR-ŠKER

Je ena novejših blagovnih znamk. Gre za razna orodja in pripomočke.

Trenutno so v ponudbi nitke za kosilnico različnih dimenzij ter letni vrteksi (pokrivalke za rastline).

        goršker 1